VIP 2 DAAGSE

Je team is wie jij bent

28 en 29 januari 2021

Reserveer hier jouw plek

Samen met je team jouw bedrijf naar een hoger plan brengen!

Voor wie is dit event?

Je bent een gedreven ondernemer en je wilt bezig zijn met je visie en toekomstplannen om je bedrijf verder te brengen. In de praktijk merk je dat je teveel bezig bent met operationele zaken en korte termijn oplossingen.

Het frustreert je, want je weet dat je nog meer uit je bedrijf kunt halen en je vraagt jezelf regelmatig af welke strategieën je kan toepassen om weer tijd vrij te maken voor het ondernemerschap.

Je bent ondernemer in hart en nieren. Het bedrijf wat je in de afgelopen jaren hebt neergezet is daarvan het bewijs maar je zou nog meer kennis willen opdoen om jezelf, je team en je bedrijf naar een hoger plan te tillen om nog betere resultaten te halen.

Tessa van Balen met een lach

Doel van het event

Deze VIP 2-daagse over “Leiderschap” en “Teams” bestaat uit inspirerende sessies, ondernemersverhalen uit de praktijk en concrete handvatten om direct toe te kunnen passen. Wij bieden een maatwerkprogramma, afgestemd op de inbreng van de aanwezige ondernemers. Met als doel jouw leiderschap, jouw team en jouw bedrijf een enorme boost te geven.

Locatie

Een exclusieve locatie in Nederland*. Het is een locatie waar je wordt geïnspireerd en waar je in alle rust bezig bent met waar jij blij van wordt: ondernemen.

 *De locatie wordt later bekend gemaakt. Er is voldoende mogelijkheid om op eigen gelegenheid en kosten in de buurt te overnachten.

Programma

De VIP 2-daagse is op 28 en 29 januari 2021.

Beide dagen starten we om 09.30 uur.

  • 28 Januari eindigen we om 20.00 uur na een gezamenlijk diner.
  • 29 Januari  sluiten we deze 2 inspirerende dagen om 16.30 uur af, met een borrel.

Wij bieden een maatwerkprogramma, afgestemd op de inbreng van de aanwezige ondernemers. Het exacte programma ontvang je een week van te voren.

Het zijn 2 exclusieve dagen, wat inhoudt dat er maximaal 10 ondernemers kunnen deelnemen.

Wat leveren deze 2 VIP dagen jou op?

 

Persoonlijk rendement

Hoe je jouw persoonlijk rendement als ondernemer kan verhogen.

Resultaten maar geen stress

Je leert hoe je je team zonder stress de beste resultaten laat halen.

\

Lazer focus

Een scherpe focus hoe jij meer invloed en impact levert in jouw bedrijf.

i

Actieplan

Een actieplan om jouw leiderschap in je bedrijf toe te passen.

Investering

• 2 VIP dagen die tot in de puntjes zijn verzorgd op een exclusieve locatie;
• Een inspirerende (kleine) groep met gelijkgestemde ondernemers die van elkaar willen leren;
• Volle bak met kennis en handvatten om direct toe te passen in je bedrijf;
• Maatwerkprogramma, afgestemd op de aanwezige ondernemers;
• Intake om jouw thema’s in te brengen;
• Persoonlijke drijfveren profiel;
• Strategiegesprek na de VIP 2-daagse.

€2995,- excl BTW

Coaches

Tessa van Balen

Tessa van Balen

Hoe kan het toch dat sommige teams alles voor elkaar krijgen en dat het bij andere teams niet lukt? Waarom heb je met het ene teamlid een klik en krijg je bij het andere teamlid je punt niet duidelijk?Waarom doen we wat we doen en zeggen we wat we zeggen? Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de zakelijke dienstverlening. In die periode is mijn fascinatie ontstaan hoe teams werken en aangestuurd worden. Regelmatig heb ik mij afgevraagd, hoe kan dit anders, beter, sneller, handiger. Daarom ben ik mij in 2014 gaan verdiepen in Groepsdynamica en heb ik mij gecertificeerd tot Management Drives Coach. Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven en die wil ik graag met je delen. Ik heb besloten om al mijn kennis en ervaring in te zetten om ondernemers en hun team verder te helpen. Zodat het team vol energie en positieve kracht een bijdrage kan leveren aan de groei van het bedrijf. En zodat jij, als ondernemer, met de juiste leiderschapstechnieken zonder stress jouw team de beste resultaten laat halen. Het is mijn kracht om de dynamiek van de verschillen in het team zichtbaar en bespreekbaar te maken. Waardoor er kracht ontstaat om gezamenlijk, met voldoening en plezier het beste in elkaar naar boven te halen.

Deborah Holleman

Deborah Holleman

“Doe waar je goed in bent en wat je leuk vindt want dat geeft je energie” is mijn levensmotto. Alleen zit er een verschil tussen iets vinden en er naar handelen. In 2012 werd dat bij mij bevestigd met een burn-out. Mijn energieniveau was gedaald tot ver beneden het nulpunt. Het was duidelijk voor me, er moest iets gebeuren om hier uit te komen, dit zou niet vanzelf gaan. Ik ben mijzelf onder de loep gaan nemen. Mijn nieuwsgierigheid naar hoe wij als mensen in elkaar steken is hier ontstaan. De mens fascineert mij enorm. Je kan veel meer bereiken dan je nu doet, je moet het alleen zien en weten waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Daarom help ik mannelijke ondernemers om vol energie in het ondernemerschap te kunnen staan en alles uit zichzelf en hun bedrijf te halen, zonder dat ze inleveren op hun privétijd. Inmiddels heb ik 1000+ coach gesprekken gehad en boeken mijn klanten grote resultaten. Om sneller te gaan met je bedrijf, lol te hebben in het ondernemerschap en rust te ervaren in je privétijd, zal je eerst naar jezelf moeten kijken.

Bekijk hier de website van Deborah De Rotterdamse Ondernemerscoach