Tessa van Balen achter de computer

Wil jij door groeien met je bedrijf en

je team meekrijgen in jouw plannen?

 

Laat mij je helpen om samen met je team jouw groeiplannen te realiseren.

Start de gratis Groeiversneller en ontdek de fase waarin jouw bedrijf zich nu bevindt en welke stappen op dit moment nodig zijn om impact te maken en door te groeien.

In no time  heb je inzichtelijk waar er voor jouw winst te behalen valt!

De Groeiversneller is speciaal voor ondernemers die het maximale uit hun bedrijf willen halen en het volle potentieel van het team willen benutten.

Waar sta jij als ondernemer ?

Uit passie voor je vak ben je gestart als ondernemer. Je bent al een aantal jaren bezig en het loopt best wel lekker.

Maar in eens merk je dat het stroever gaat lopen.

GEFELICITEERD?

Dit betekent dat je aan het groeien bent en tegen groeipijnen aanloopt.

Start de Groeiversneller en ontvang de handvaten die op dit moment nodig zijn om  door te groeien naar het doel dat jij voor ogen hebt.

Deze groeiversneller is voor ondernemers die:

  • het maximale uit hun bedrijf willen halen;
  • het volle potentieel van het team willen benutten;
  • ambities hebben;
  • resultaten willen halen;
  • door willen groeien met hun bedrijf.

Coach voor Ondernemers & Teams

Tessa van Balen

Tessa van Balen

 

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de zakelijke dienstverlening. In die periode is mijn fascinatie ontstaan hoe teams werken en aangestuurd worden. Regelmatig heb ik mij afgevraagd, hoe kan dit anders, beter, sneller, handiger.  In 2014 ben ik mij gaan verdiepen in Groepsdynamica en heb ik mij gecertificeerd tot Drijfverenexpert . Dit heeft mij zoveel inzichten gegeven en die wil ik graag met je delen.

Ik heb besloten om al mijn kennis en ervaring in te zetten om ondernemers en hun team verder te helpen. Zodat het team vol energie en positieve kracht een bijdrage kan leveren aan de groei van het bedrijf. En zodat jij, als ondernemer, met de juiste leiderschapstechnieken zonder stress jouw team de beste resultaten laat halen. Het is mijn kracht om de dynamiek van de verschillen in het team zichtbaar en bespreekbaar te maken. Waardoor er kracht ontstaat om gezamenlijk, met voldoening en plezier het beste in elkaar naar boven te halen. In de op maat gemaakte programma’s transformeer ik teams in een aantal weken naar een team met vertrouwen, openheid en zelfverantwoordelijkheid.