Over Tessa

Teamcoach – Ik zet teams in hun kracht

Hoe kan het toch dat sommige teams alles voor elkaar krijgen en dat het bij andere teams niet lukt?

Waarom heb je met het ene teamlid een klik en krijg je bij het andere teamlid je punt niet duidelijk?

Waarom loopt de vergadering niet lekker en praten we langs elkaar heen?

Ruim 20 jaar heb ik gewerkt in de zakelijke dienstverlening. In die periode is mijn fascinatie ontstaan hoe teams werken en aangestuurd worden. Regelmatig heb ik mij afgevraagd, hoe kan dit anders en beter. Dit is het moment geweest dat ik mij ben gaan verdiepen in groepsdynamica. 

Tessa van Balen

Mijn persoonlijke drijfveer

Ik heb besloten om al mijn kennis en ervaring in te zetten om ondernemers en hun team verder te helpen. Zodat het team vol energie en positieve samenwerking een bijdrage kan leveren aan de groei van het team en het bedrijf. En zodat jij, als ondernemer, weer de vrijheid krijgt om te ondernemen en leiding te geven op een manier die bij jouw past.

Als ik ondernemers verder kan helpen sta ik helemaal aan. Ik heb diverse sessies gefaciliteerd om ondernemers en hun team inzichten te geven in het verbeteren van hun leiderschap, communicatie en team samenwerking. Geen enkele organisatie is het zelfde, maar toch kom je  vergelijkbare groepsdynamiek tegen.

Het is mijn kracht om de dynamiek van de verschillen in het team zichtbaar en bespreekbaar te maken. Datgene wat niet wordt gezegd en onder tafel wordt geschoven op tafel te leggen.  Als het team zich meer durft uit te spreken en zich open kan stellen, gebeuren er fantastische dingen. Er ontstaat een team met een  positieve flow, die met plezier het beste in elkaar naar boven weet te halen.

Dit gun ik elke ondernemer en elk team!

 

Programma’s

Boost je team

Als ondernemer is het in deze tijd hard werken om het team betrokken en verbonden te houden. Dit vraagt enorm veel van jou en je team. Door een boost te geen aan jouw team ontstaat onderling begrip en focus op doelen.

Team Ontwikkel Programma (TOP)

Hoe werk je optimaals samen? Hoe zorg je ervoor dat je team gemotiveerd blijft, elkaar versterkt en elkaars taal spreekt? Met het Team Ontwikkel Programma (TOP) begeleid ik jou als ondernemer met je team. 

 

Interesse om het beste uit je team te halen?

Tessa van Balen

Ik help je graag verder, plan een gratis strategie gesprek in of neem contact met mij op via: