Ervaringen

“De samenwerking met Tessa is vanaf dag één positief en opbouwend verlopen. 

Tessa heeft met haar methodiek Licht NL geholpen op het vlak van teamontwikkeling maar ook zeker een ieder op persoonlijk vlak.

Je merkt nu nog dagelijks dat de mensen werken met en terug denken aan de handvaten die Tessa ons heeft geboden. 

Licht NL is dus nog meer een team geworden.”

Theo van der Velden

Eigenaar, Licht NL

Tessa heeft een drijfverenprofiel bij mij afgenomen en toegelicht. In eerste instantie was ik vrij sceptisch, maar na de toelichting was ik erg verbaasd wat voor inzichten het geeft. Het zet je aan het denken hoe je dingen wilt aanpakken en/of veranderen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke en zwakke punten en welk doel ik na moet streven om privé en zakelijk het maximale er uit te halen. Inmiddels reserveer ik tijd om zaken te relativeren waarbij ik mij o.a. afvraag “waarom doe ik zoals ik het doe”.

Absoluut een aanrader, tijdens de meeting met Tessa had ik direct het idee om mensen die dicht bij mij staan dit ook te laten doen.”

Jos van Eijsden

Eigenaar, Redbinky

Tessa heb ik leren kennen in het eerste jaar van mijn ondernemerschap. Via het netwerk waar ik lid van was kon ik een Drijfveren profiel laten afnemen. De terugkoppeling werd door Tessa gedaan. Op z’n Tessa’s: rustig, duidelijk, heldere communicatie, met inleving en aandacht, met een lach en humor.

Bij Tessa voel je je gelijk op je gemak wat ervoor zorgt dat je je open durft te stellen. Wat ik helemaal bijzonder vind aan haar, ze is enorm creatief. Als haar brein op dreef is dan rollen de ideeën uit haar mond, zo snel en ook nog eens bijzondere ideeën.

Mede door de inzichten vanuit de terugkoppeling ben ik gaan inzien waar ik energie van krijg en vond ik mijn antwoord op de vraag, hoe kan ik nog meer focus in mijn business aanbrengen. Mijn drijfveren: de mens, vooruitgang en resultaat vielen als puzzelstukjes in elkaar en had ik helder wat ik kon doen om meer focus te krijgen. Omdat het voor mij heeft geholpen, zet ik Tessa in bij mijn klanten in de trajecten die ik met ze doe.

Zo is ze niet alleen voor mij waardevol maar ook voor mijn klanten.”

Deborah Holleman

Eigenaar, De Rotterdamse Ondernemerscoach

“Tijdens een coachingsgesprek met  Tessa kwam ik er achter waar mijn kracht ligt.  Wat voor mij eenvoudig is, kan voor een ander een grote drempel zijn.

Tessa heeft scherp opgemerkt wat typisch Iris is.”

Iris Bekhuis

Eigenaar, Mijn Online Onderneming

“Door het traject, hoor, zie en weet ik wie mijn ideale klant is. Hierdoor kan ik gericht op mijn doel af. Dit heeft mij veel tijd bespaard.

Ook weet ik beter uit te dragen binnen mijn netwerk wat ik doe, zodat ook zij beter weten waar ik voor werk

Tessa weet waar ze het over heeft. Ze heeft mij en mijn bedrijf in  een paar maanden zoveel verder gebracht, meer dan ik van tevoren had  verwacht.”

 

Sven van Inge

Eigenaar, Motivated by Sven

” Tessa heeft ons team naar een hoger niveau gebracht. Door haar inzet en flexibiliteit heeft ze de mensen binnen ons bedrijf op een juiste wijze gesproken, zowel individueel als in teamverband,  zodat ze meer uit zich zelf halen. Hierdoor zijn de afdelingen onderling, maar ook het team als totaal beter gaan samenwerken.

Er is meer begrip voor elkaar en elkaars werk.

Tessa is een prettige dame om mee te sparren over de bedrijfsvoering en op welke wijze je je team kan managen. Hierbij houd ze je vooral een spiegel voor waardoor je eigenlijk zelf met de oplossingen komt. Dit traject is een aanrader voor elk bedrijf dat het beste in het team naar boven wil halen.”

Eric Wilderbeek

Eigenaar, Objectief Management

” Tessa heeft ons begeleid en daar hebben we als team en individueel veel inzichten door gekregen. Absoluut een aanrader voor ieder team dat meer inzicht en grip wil krijgen in de groepsdynamiek. Bij ons is het traject ook heel toepasbaar geweest in de zoektocht naar een nieuwe collega.”

Juda van Rems

Eigenaar, UP Projectinrichting B.V.

Het teamtraject heeft mij vooral inzichten opgeleverd dat niet iedereen op dezelfde manier naar zaken kijkt. Door deze inzichten  probeer ik mijn collega’s nu te triggeren op punten waar zij energie van krijgen.

Het drijfverenprofiel betekend voor mij een indicatie van waar ik mijn energie uit haal in mijn werkzaamheden en wat mogelijke punten zijn waar ik me aan kan irriteren.

Door mezelf hier verder in de verdiepen en het te gaan herkennen kan ik irritatie voor zijn zodat ik niet in mijn negatieve energie terecht kom. 

Ik heb Tessa ervaren als een goede en fijne gesprekspartner. In de teamsessies stelde ze altijd de juiste vragen op het goede moment, zeker een mooi talent.

Ik raad bedrijven aan om met teamontwikkeling aan de slag te gaan. Het is goed om inzicht te krijgen in je drijfveren en bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en dit gezamelijk in het team toe te passen.

Richard van Wingerden

Sales - Advies, LichtNL

“Structuur en duidelijkheid geeft mij rust in mijn werk, de toelichting op mijn drijfverenprofiel is een bevestiging van hoe ik gedreven ben. Het geeft mij inzichten in de zaken die mij energie geven en dat wat mij energie kost. Het is een fantastische beleving dat staat buiten kijf. “

Stephan Verheij

Eigenaar, Finance@7

Dank voor het toelichten en het geven van een duidelijk beeld over mezelf.

Het heeft me nog wel aan het nadenken gezet de afgelopen dagen, wat ook in mijn profiel naar voren kwam “

Julian de Jong

ICT-systeembeheerder, Enimecs

“Het drijfverenprofiel geeft mij inzicht in waarom bepaalde dingen mij energie kosten en op welke dingen ik moet focussen om energie te krijgen.

Ik ga in mijn werk zoveel mogelijk situaties creëren waar ik energie van krijg.

Het geeft  inzicht en houvast in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Iris Versluis

Eigenaar, CyanIris

Interesse om ook het beste uit je team te halen?

Tessa van Balen

Ik help je graag verder, plan een gratis strategie gesprek in.  Neem contact met mij op via: