Referenties

Ondernemen met een visie én strategisch slim

“Het traject heeft me een bepaalde rust en een stuk perspectief naar de toekomst opgeleverd. Tessa geeft inzicht en brengt onder woorden waar de issues zitten. De invloed van Tessa op mijn bedrijf, is heel positief voor mij zelf, maar vooral ook voor het team.”

Arnaud Duijster

Directeur, Duijster Carrosserie en Wagenbouw

“Het traject met Tessa heeft mij gebracht dat ik meer duidelijkheid heb gekregen in wat wil ik, waar ik toe wil en hoe we naar dat punt komen en onze doelen als team gaan bereiken.”

Marnix Meijer

Directeur, Meijer Bouwbedrijf

“De werkwijze die Tessa hanteert is heel praktisch, open en eerlijk. Aan de  ene kant confronterend maar wel met oog voor hoe iemand in elkaar steekt, om daar uiteindelijk het team sterker van te maken.”

Albert Visser

Directeur, De Waal Machinefabriek

De invloed die het traject heeft gehad is dat iedereen zich bewust is geworden hoe hij het beste kan communiceren om ervoor te zorgen dat de ander zich beweegt tot hetgeen jij wil.

Stan Cornelissen

Eigenaar, Cornelissen Reclame

De samenwerking en het leren als individuen   ( je eigen gedrag in verschillende situaties) en als team/ teamontwikkeling onder begeleiding van Tessa was voor ons enorm waardevol.

Kan het ieder team aanraden als je echt wilt groeien en ieder teamlid in haar of zijn kracht wilt krijgen.

Wij zijn trots dat we met jou konden werken.”

Sander de Kock

Programmamanager programma ERTMS, ProRail

“Onze samenwerking met Tessa is op een perfect moment tot stand gekomen.

We waren zoekende, maar niet wetende wat we eigenlijk nodig hadden.

Tessa hield ons een spiegel voor, gaf nieuwe inzichten om anders naar ons bedrijf te kijken.

Door in te spelen op onze kwaliteiten, kunnen we elkaar als ondernemers nu veel beter aanvullen en weten we ook elkaars valkuilen.

De gesprekken waren altijd prettig en verhelderend.”

Michel Verschuur

Eigenaar, Verschuur Verspaningstechniek

Tessa heeft een drijfverenprofiel bij mij afgenomen en toegelicht. In eerste instantie was ik vrij sceptisch, maar na de toelichting was ik erg verbaasd wat voor inzichten het geeft. Het zet je aan het denken hoe je dingen wilt aanpakken en/of veranderen. 

Het heeft mij inzicht gegeven in mijn sterke en zwakke punten en welk doel ik na moet streven om privé en zakelijk het maximale er uit te halen.

Inmiddels reserveer ik tijd om zaken te relativeren waarbij ik mij o.a. afvraag “waarom doe ik zoals ik het doe”.

Absoluut een aanrader, tijdens de meeting met Tessa had ik direct het idee om mensen die dicht bij mij staan dit ook te laten doen.

Jos van Eijsden

Eigenaar, Redbinky

” Tessa heeft ons begeleid en daar hebben we als team en individueel veel inzichten door gekregen. De samenwerking en het onderlinge begrip is hierdoor verbeterd.

Door te weten hoe ons team is samengesteld qua drijfveren heeft het ons ook geholpen in de zoektoch naar een neiuwe collega.

Absoluut een aanrader voor ieder team dat meer inzicht wil krijgen in de groepsdynamiek en grip wil krijgen op teamsamenwerking.”

Juda van Rems

Eigenaar, UP Projectinrichting B.V.

“Bij Tessa voel je je gelijk op je gemak wat ervoor zorgt dat je je open durft te stellen. Wat ik helemaal bijzonder vind aan haar, ze is enorm creatief. Als haar brein op dreef is dan rollen de ideeën uit haar mond, zo snel en ook nog eens bijzondere ideeën.

De werkwijze van Tessa is: rustig, duidelijk, met heldere communicatie, inleving en aandacht, met een lach en humor.

Mede door de inzichten vanuit de terugkoppeling ben ik gaan inzien waar ik energie van krijg en vond ik mijn antwoord op de vraag, hoe kan ik nog meer focus in mijn business aanbrengen. Omdat het voor mij heeft geholpen, zet ik Tessa in bij mijn klanten in de trajecten die ik met ze doe.

Zo is ze niet alleen voor mij waardevol maar ook voor mijn klanten.”

Deborah Holleman

Eigenaar, De Rotterdamse Ondernemerscoach

Dank voor het toelichten en het geven van een duidelijk beeld over mezelf.

Het heeft me nog wel aan het nadenken gezet de afgelopen dagen, wat ook in mijn profiel naar voren kwam “

Julian de Jong

ICT-systeembeheerder, Enimecs

“Tijdens een coachingsgesprek met  Tessa kwam ik er achter waar mijn kracht ligt.  Wat voor mij eenvoudig is, kan voor een ander een grote drempel zijn.

Tessa heeft scherp opgemerkt wat typisch Iris is.”

Iris Bekhuis

Eigenaar, Mijn Online Onderneming

“De samenwerking met Tessa is vanaf dag één positief en opbouwend verlopen.

Tessa heeft met haar methodiek LichtNL geholpen op het vlak van teamontwikkeling maar ook zeker een ieder op persoonlijk vlak.

Je merkt nu nog dagelijks dat de mensen werken en terug denken aan de handvaten die Tessa ons heeft geboden.

LichtNL is  meer een team geworden.”

Theo van der Velden

Eigenaar, Licht NL

“Tessa heeft ons team naar een hoger niveau gebracht.

Door haar inzet en flexibiliteit heeft ze de mensen binnen ons bedrijf op een juiste wijze begeleid, zowel individueel als in teamverband,  zodat ze meer uit zichzelf halen. Door de inzichten die Tessa heeft gegeven zijn de afdelingen onderling en het team als geheel beter gaan samenwerken.

Er is meer begrip voor elkaar en elkaars werk en de communicatie verloopt soepeler.”

 

Eric Wilderbeek

Eigenaar, Objectief Management

Het teamtraject heeft mij vooral inzichten opgeleverd dat niet iedereen op dezelfde manier naar zaken kijkt. Door deze inzichten  probeer ik mijn collega’s nu te triggeren op punten waar zij energie van krijgen.

De werkwijze van Tessa heeft mij inzicht gegeven waar ik mijn energie uit haal in mijn werk en wat mogelijke punten zijn waar ik me aan kan irriteren.

Ik heb Tessa ervaren als een goede en fijne gesprekspartner. In de teamsessies stelde ze altijd de juiste vragen op het goede moment, zeker een mooi talent.

Ik raad bedrijven aan om met teamontwikkeling aan de slag te gaan. Het is goed om inzicht te krijgen in je drijfveren en bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling en dit gezamelijk in het team toe te passen.

Richard van Wingerden

Sales - Advies, LichtNL

“Door het traject, hoor, zie en weet ik wie mijn ideale klant is. Hierdoor kan ik gericht op mijn doel af. Dit heeft mij veel tijd bespaard.

Ook weet ik beter uit te dragen binnen mijn netwerk wat ik doe, zodat ook zij beter weten waar ik voor werk

Tessa weet waar ze het over heeft. Ze heeft mij en mijn bedrijf in  een paar maanden zoveel verder gebracht, meer dan ik van tevoren had  verwacht.”

Sven van Inge

Eigenaar, Motivated by Sven

“Tessa neemt de tijd om naar je te luisteren en houdt je een spiegel voor.

Ik liep vast in mijn werk waardoor ik gefrustreerd raakte, dit koste mij veel energie koste.

Het traject heeft mij inzichten en handvaten gegeven, waardoor ik weer energie en plezier heb ik in mijn werk.

Tessa heeft mij vertrouwen geven en zelfvertrouwen waar ik goed in ben en wat ik beter kan laten liggen. Ik ben mezelf nog beter gaan leren kennen. Mijn blinde vlekken zijn voor mij steeds zichtbaarder geworden.”

Lisa de Rijke

Partner, HWRK

“De werkwijze van Tessa heef mij inzicht gegeven waarom bepaalde dingen mij energie kosten en op welke dingen ik moet focussen om energie te krijgen.

Ik ga in mijn werk zoveel mogelijk situaties creëren waar ik energie van krijg.

Het geeft  inzicht en houvast in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.”

Iris Versluis

Eigenaar, CyanIris

“Structuur en duidelijkheid geeft mij rust in mijn werk, de toelichting op mijn drijfverenprofiel is een bevestiging van hoe ik gedreven ben. Het geeft mij inzichten in de zaken die mij energie geven en dat wat mij energie kost. Het is een fantastische beleving dat staat buiten kijf. “

Stephan Verheij

Eigenaar, Finance@7