Til je bedrijf naar een hoger niveau

 

Aan de slag met jouw visie, 

je team én je bedrijf.

Realiseer met elkaar jouw bedrijf 2.0. 

Focus op jouw visie en leiderschap

Inzoomen op het team en ieders drijfveren

De juiste strategie en structuur voor verdere groei

Jij rent keihard voor je visie, maar komt niet vooruit

Jij bent je bedrijf gestart vanuit een passie, hebt een duidelijke visie en weet goed waar je heen wil. Daar heb je je team keihard voor nodig. Dat besef je. Maar je team meekrijgen in jouw plannen is een hele nieuwe uitdaging.

Je had er al lang willen zijn, maar komt voor je gevoel geen stap vooruit.

✔  Als ondernemer met een team voel je je  politieagent, brandweerman en mediator in één. Ondertussen kom je nauwelijks aan je eigen taken toe.

✔  Zodra je ‘s ochtends binnenstapt, loop je eigenlijk al achter de feiten aan. Iedereen komt op je af of loopt te pas en te onpas bij je binnen. Snappen ze het nu zelf niet?

 ✔  “Oh, dat doe ik wel even!” Voor je het doorhebt, hoor je het jezelf weer roepen. Het is jouw bedrijf en je bent oplossingsgericht, maar binnen no-time ligt je bordje weer vol.

✔  Voor je hele team heb je een planning, maar hoe zit het met die van jezelf? Je houdt je team goed bezig, maar weet zelf niet altijd wat jouw acties nu zijn.

✔  Een dag vrij nemen voelt als een ver-van-je-bed-show. Je streeft juist naar een platte structuur, dus voel je dat je net zo hard moet werken als de rest. Eigenlijk zelfs het hardst.

En dat alles is inmiddels gewoonte. Jij wil gewoon door, maar mist een strategische aanpak, duidelijke structuur en goede communicatie om je bedrijf – samen met je team – naar een hoger niveau te tillen.

Dat frustreert. Waarom is er niemand die je verteld heeft hoe deze fase van het ondernemerschap werkt?

Haal het beste uit jezelf, je team én je bedrijf

Tessa van Balen; Coach voor Ondernemers & Teams

Stel je voor dat je minder hard hoeft te rennen, maar toch meer vooruit komt. Slimmer werken en zo groeien. Kies voor duidelijkheid en actie: wéét straks hoe jij de knoppen aan zet bij je team en iedereen meekrijgt in jouw visie.

✔  Meer rust om aan je bedrijf te werken, in plaats van altijd maar rennen en brandjes blussen. Jij kunt (weer) vanuit passie je onderneming runnen en dát loopt lekker.

✔   Een bedrijf waar mensen met plezier werken, mede door de duidelijke structuur, goede communicatie en verbeterde samenwerking.

✔   Ieder teamlid op de juiste plek en helderheid in rollen en verwachtingen. Wie doet wat en waar moet je wie voor hebben? Dat is straks voor iedereen duidelijk.

 ✔   Jij past de rol van ondernemer 2.0 als een jas! Je hebt meer rust, durft ook eens een dag thuis of vrij te pakken en voelt vooral vertrouwen dat het ook dan goed doorloopt.

✔   Alle neuzen dezelfde kant op. Iedereen voelt zich verbonden met jouw visie. Dat beeld dat jij voor ogen hebt, is voor iedereen helder en wordt nu ook echt gerealiseerd.

De 3 stappen naar jouw bedrijf 2.0

1.

PLAN EEN STRATEGIEGESPREK

Tijdens een strategiesessie bij jou op locatie werpen we een blik op je visie en waar je nu in vastloopt. Waar wil je heen en wat heb je nodig voor jouw bedrijf 2.0?

2.

KICK OFF MÉT HET TEAM

Gaan we met elkaar aan de slag? Dan plannen we een officiële kick off met jou én je team zodat  ieder teamlid een volmondige GO geeft op optimale samenwerking.

3.

TIL JE BEDRIJF NAAR EEN HOGER NIVEAU

Het komend halfjaar richten we ons op jou als ondernemer, je team en het bedrijf. We brengen focus en structuur aan en tillen je bedrijf zo naar een hoger niveau.

Wat als je op deze manier door blijft rennen?

Iedere ondernemer, ieder team en ieder bedrijf is anders.

Zo ook iedere situatie en samenwerking. Daarom is alles wat ik doe maatwerk. Tijdens de strategiesessie neem ik je daarin mee.

Tessa van Balen, teamontwikkeling, strategiegesprek

Ook zij werden een ondernemer 2.0

Ondernemen met een visie én strategisch slim

De werkwijze die Tessa hanteert is heel praktisch, open en eerlijk. Aan de  ene kant confronterend maar wel met oog voor hoe iemand in elkaar steekt, om daar uiteindelijk het team sterker van te maken.

Albert Visser

Directeur, De Waal Machinefabriek

De invloed die het traject heeft gehad is dat iedereen zich bewust is geworden hoe hij het beste kan communiceren om ervoor te zorgen dat de ander zich beweegt tot hetgeen jij wil.

Stan Cornelissen

Eigenaar, Cornelissen Reclame

De fase waarin jij nu vastloopt, is totaal niet vreemd

Tessa van Balen; Coach voor Ondernemers & Teams

Het ongeduld: ik herken het.

De onwetendheid in deze fase? Totaal niet vreemd!

Hoe jij je bedrijf al die tijd aangepakt hebt, werkte goed en heeft je tot hier gebracht.

Nu is het tijd voor communicatie, structuur en doelen. Samenwerkingsdoelen. Niet meer ieder z’n ding, maar met zijn allen.

Het is daarom helemaal niet gek om op dit punt iemand aan de hand te nemen die je daar doorheen loodst. Zie mij als je sparringpartner. Een zakelijk maatje dat naast je staat. Naast jou als ondernemer 2.0.

Vanuit ruim 20 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening, meer dan 750 uur aan coaching en 45 teamsessies begeleid ik jou en je team naar de visie die jij al die tijd al voor ogen hebt.

 

Deze bedrijven gingen je voor

referenties Tessa van Balen
klanten van Tessa van Balen